I går kväll var vi i alla fall på middag hos vänner och lagade dumplings efter äkta kinesiskt recept. Ganska pilligt var det, men kul, förmodligen tack vare att vi hade experthjälp. Jag har tyvärr inga bilder på resultatet, fast det är kanske lika bra det för dumplings ser ju rätt gråa ut, och inte vidare aptitliga. Men gott var det, jättegott! Det kommer vi absolut göra igen, fast då köper vi kanske färdiga degrundlar (lite fusk är det men det är väl ok?). Denna sorten gjorde vi, med en fyllning av blandfärs, svamp och ramslök.
Bild: dumplings härifrån
Flygande hälsningar /Nellie
Dumpling skulle jag vilja prova, har varit nyfiken på det ett tag. Vad kul att göra det ihop med goda vänner också, annars blir det ju lätt att man kör på "säkra kort"! Hoppas nu du får krya på dig ordentligt och orka med vardag och jobb igen! Kram!
SvaraRadera