Först ut var en asiatisk laxrätt med rispannkaka, sen en wrap med kyckling a la club sandwich och ikväll blev det flankstek med supergod rotfruktsbea. Ja ni hör ju, lite annorlunda utan att blir krångligt. Just rotfruktsbean är helt genialisk måste jag säga. Här kommer receptet:
Rotfruktsbearnaise
4 port som sås alt. 2 port som tillbehör
100 g morot
100 g palsternacka
45 g smör
1/2 dl vatten
1 msk vitvinsvinäger
2 tsk torkad dragon
2 krm salt
Koka mjuka morot och palsternacka i lättsaltat vatten.
Häll av vattnet och lägg i en mixerbunke.
Tillsätt smör, vatten, vinäger, dragon och salt och mixa slät.
Har aldrig provat nån matkasse, men det är kanske dags att göra det.
SvaraRaderaKram
Hur mycket vinäger ska det vara i receptet? Står i beskrivningen att man ska tillsätta vinäger men inte mängden. Låter gott, Ser fram emot att prova!
SvaraRadera