tisdag 23 juli 2013

Ny frisyr

Dagarna är fulla av bad, trädgårdsfix och trevligt umgänge. Nu mera även med ny frisyr. Inget revolutionerande för min del, har haft denna typ av frisyr från och till i ett par år nu, och det är alltid lika härligt när sidohåret ryker. Perfekt strandfrisyr dessutom. Saltvatten är bästa stylingen, naturligt och billigt! :) På tal om naturlig styling. Vad är viktigt för er när ni väljer hud- och hårprodukter?

Kortare igen, så skönt!
Flygande hälsningar /Nellie

4 kommentarer:

  1. Snygg du är! Jag testade att köra med kortare hår förut, men det funkade inte jag är så dålig på att gå iväg och klippa mig.

    Sommar och semester är underbart! Jag blev lite nyfiken över vad du kör för tabataövningar, kör du bara vanliga övningar på gymmet i tabata form eller har du något särskilt program?

    Ha det toppen! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  2. Vad fin du blev! Fick för ett tag för mig att du kanske skulle låta det växa lite, vet inte riktigt var jag fick det ifrån?! :)

    Ska bli kul att ses nästa vecka, det är ju helt sanslöst länge sen!
    KRAM!

    SvaraRadera
  3. Jag älskar saltvatten styling, nästan så man inte tvättar håret efter en dag på stranden :)
    Snygg är du :-)
    Mina hårvårds produkter köper jag hos min frisör, attans dyra men riktigt bra och dom håller ett bra tag också!!! Så i längden kanske det inte är så dyrt ;-)

    Tack igen för alla dina Helsingborgs tips... Vädret har ju varit med oss så vi har mest bara slappat vid stranden och campingen.... Skorna åkte med så
    Det blev några rundor längs med havet!! Underbart!


    Kram Sandra

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en kommentar till mig! :) /Nellie