lördag 23 november 2013

Copycat

Med risk för att bli uppfattad som en copy cat så vill jag nu be er on hjälp och rösta på vilket budskap ni gillar bäst av nedanstående. Jag har valt att skriva dem på svenska eftersom det känns mer kraftfullt och äkta och så är det ett sätt att differentiera sig från "alla andra" som gör liknande saker. Jag kommer trycka dessa budskap lite lagom slarvigt på återanvänd masonit. Nu vill jag ha er hjälp att rösta på det budskap du gillar bäst. Bland de som röstar drar jag en vinnare som kommer få en egen tavla. Har ni dessutom förslag på någon förändring som gör budskapet bättre så får du en extra röst. Here we go!

Nummer 1: slumpen
Nummer 2: små saker
Nummer 3: letar efter vad?
Nummer 4: redo
Nummer 5: perfekt liv
Nummer 6: det jag vill

Flygande hälsningar /Nellie

12 kommentarer:

 1. Jag ser inga bilder på datorn heller. Firefox, om det spelar nån roll.

  SvaraRadera
 2. Oj vad svårt, jag gillar dem alla men om jag ska välja en så blir det nog nummer 2 :-).
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Hej hej, Får man välja flera.... isåfall blir det 1, 2 och 4. Men om jag bara får rösta på en blir det 1. Den är den mest peppande och kraftfulla texten.... tycker jag i alla fall. =)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar nummer 6 skarpt. Jag försöker leva efter den devisen!

  SvaraRadera
 5. Oj så mycket tänkvärda och kloka ord! Det var svårt att välja, men 2:an får ett extra plus av mig.

  Kram Titti

  SvaraRadera
 6. 2an gillar jag och när du nu öppnar för att få ändra så skulle jag hellre haft den. Tänk att de små sakerna i livet egentligen är de stora sakerna...

  SvaraRadera
 7. Intressant hur vi alla tolkar budskpen :-) Jag tycker 2 eller 4 för för mig när jag läser dom så tycker jag att dom handlar om livet här och nu... att vi (jag) vill njuta av det som är idag!
  Men måste jag välja en så blir det nr 2

  Ha en fin start på veckan
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 8. Halloj, jag gillar flera av dem men nummer 5 tog jag till mig sådär spontant! För mig innebär det att njuta av det man har och inte hela tiden sträva efter något bättre. Att inte behöva pensla de små, små penseldragen som kanske bara stressar utan de stora dragen funkar lika bra.
  Kramar!!

  SvaraRadera
 9. Jag gillar allihop, men om jag ska välja får det bli nr 2. Det är något jag borde tänka mer på i vardagen....att alla de där små sakerna faktiskt är de som betyder något. //Josefin

  SvaraRadera
 10. Nämen!

  Nellie!!!!

  Aj löööööve!!!!

  Och om jag måste välja blur det "om du väntar tills du är redo". För så säger m så ofta om Alma. Att han är så innerligt lycklig att hon blev till lite i förtid. För hann hade aldrig kännas sig redo. Och a är det bästa som hänt honom så det är ju för väl att hin kom :-)

  SvaraRadera
 11. Hej Nellie! Du är så duktig på att skriva. Jättekul att läsa och följa och många mycket tänkvärda reflektioner. Heja dig! Angående tavlorna så är det klockrent nr 2...den hade gärna fått hänga på min vägg :-)
  Trevlig helg! Kram Tove

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en kommentar till mig! :) /Nellie