måndag 23 september 2013

Löpning i höstrusk

Det blev en runda i skogen i går kväll. Dock en rask promenad istället för löpning, det var det kroppen ville. Men jag avslutade med några backintervaller med fokus på teknik för att få upp pulsen lite mer. Jag måste säga att jag gillar verkligen löpning på hösten. I går kände jag att detta vill jag göra varje dag. Så kommer det så klart inte bli men jag ska definitivt se till att komma ut ett par dagar i veckan. Nu känner jag dessutom att det är på sin plats att planera höstens träning. Det får bli denna veckans mission. Hur ser era träningsplaner ut för denna höst?

Lilltjejen ville visst följa med

Mina nya skor, Nike pegasus

Flygande hälsningar /Nellie

6 kommentarer:

 1. Fina ni är!! :)
  Höstens träningsplaner....tja, det måste ju vara att komma tillbaka in i löparrutinerna. Just nu känns de långt borta...
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Løping er herlig. Jeg har planer om å løpe i høst (helst hele året) 3-4 ganger i uken.

  SvaraRadera
 3. Ja, vad hände? Har så svårt att få till något. Måste hitta ett alternativ...

  SvaraRadera
 4. Jag har ansträningsastma så när det blir för kallt springer inte jag! Men nu är höstluften underbar att vara ute i! Annars får det bli hemma träning med vikter, kb,
  Raska promenader är inte fel det heller..

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Jag känner mig faktiskt peppad på styrketräning. styrketräning och yoga. i mina drömmar varje dag. men så ser ju inte verkligeheten ut. just nu har jag varit glad om jag fått till 3 dagar i veckan. nu börjar dock vår hjälp snart och då finns helt plötlist en barnvakt att tillgå :-)

  SvaraRadera
 6. Ja dom där löparplanerna har tyvärr begravt sig i höftproblem och nu en snorig näsa. Men jag lever fortfarande på hoppet.

  Fin headset du har förresten!
  Kramelikram

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en kommentar till mig! :) /Nellie